2010. április 14., szerda

boldog volt:)





Általában egy évben egyszer kívánhatunk.A szülinapi torta gyertyái fölött.Mindenki szíve legnagyobb vágyára gondol ilyenkor.Bár egyesek mással is próbálkoznak.Szempillával,vagy ha hullócsillagot vagy repülőt látnak,még akkor is ha átmennek az alagút alatt.És előfordul,hogy ezek a kívánságok néha valóra válnak.És akkor mi lesz?Boldogak leszünk egy életre, és úszunk a napsugárban?Lehet,ahogy az is,hogy csak rájövünk mennyi valóraváltatlan kívánságunk van még.

sweet sixteen.♥


Mikor a mai nap felkeltél, már elmúltál tizenhat éves. Ez a te napod lesz, érezted. Elmosolyodtál. Alig vártad, hogy beérj az osztályba, mert a barátnőid megállítottak. Biztos készültek valamire. Mikor percek múlva behívtak, mindenki elkezdte énekelni a "Boldog születésnapot!" dalt és előkerült a kis torta. Epres joghurtos. A kedvenced. Mindenki tapsolt. Már hajoltál a gyertya fölé, hogy elfújd, de hirtelen nem jutott eszedbe semmiféle kívánság.
- Mit kívánjak? - kérdezted.
- SP-t! - kiáltották a többiek.
Elhangzott egy "Éljen Sutyriné!" - felkiáltás és elfújtad a gyertyát, lehunyva szemed. Megőrizted a kívánságod egy életre, vagy amíg valóra nem válik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése